North Sea Translations

northsea@translation.demon.nl
Phone  +47 611 09503
Mobile +47 466 68496
Org.no: NO 990 203 989

                                                                                
Home
Over ons
Prijzen
Contact

North Sea Translations is een kleinschalig vertaalbureau dat gespecialiseerd is in het vertalen van teksten van het Nederlands, Noors en Deens naar het Engels en omgekeerd.

Professionele vertalingen
Meer dan een decennium ervaring garandeerd dat wij precieze en professionele vertalingen kunnen leveren van allerlei soorten onderwerpen vanuit en naar de Engelse taal, varierend van commerciŽle, reclame en marketing teksten, tot websites, toerisme brochures, handleidingen en jaarverslagen.

Wij nemen uw tekst net zo serieus als u zelf doet en streven daarom naar de best mogelijke vertaling. We werken uitsluitend met universitair geschoolde vertalers, creatieve denkers die in staat zijn om moeilijke en pakkende reclame slogans te vertalen.

Kwaliteitsgarantie
Alle vertalingen worden twee maal gecontrolleerd en gecorrigeerd waar nodig, zodat u verzekerd kan zijn dat iedere tekst tot op de laatste punt correct is vertaald. Het resultaat is een vloeiende tekst.

Deadlines
U kunt er van op aan dat iedere afgesproken leveringstermijn wordt gehaald. Indien het, gezien de grootte van de tekst, niet mogelijk is om op zeer korte termijn te leveren, dan wordt de tekst verdeeld over verschillende vertalers die in nauw contact samenwerken aan uw tekst, zodat er consistentie is in de gebruikte terminologie.

Text soorten, programmatuur en levering
Wij kunnen vertalingen leveren in Word, HTML, Excel, PDF en PowerPoint. Wij maken ook gebruik van een geavanceerd vertaalgeheugenprogramma (WordFast) voor teksten waarin veel herhaling voorkomt, om uniformiteit en nauwkeurigheid te garanderen. Het spreekt van zelf dat iedere vertaling uiteindelijk handmatig gecorrigeerd wordt. Vertalingen kunnen worden geleverd via email of fax, op diskette of CD-Rom of uitgeprint.

Beschikbaarheid
Spoedopdrachten en weekend werk is welkom, mogelijk tegen een extra toeslag, afhankelijk van de tekst en omstandigheden.