North Sea Translations

Språk gir et hav av muligheter

cbeckman@online.no
Telefon +47 611 09503
Mobil   +47 466 68496
Org.nr:  990 203 989

                                                                                
Hjem
Om oss
Priser
Kontakt oss

North Sea Translations er et lite oversettelsesbyrå som er spesialisert i å oversette dokumenter fra norsk, dansk og nederlandsk til engelsk og omvendt.

Dyktige oversettere
Med mer enn et tiår av erfaring bak oss, har vi blitt eksperter på å frembringe nøyaktige og profesjonelle oversettelser fra et mangfold av emner til og fra engelsk – bl.a. fra kommersielle-, reklame- og markedsføringstekster til nettsteder, turisme-brosjyrer, håndbøker og årsrapporter etc.

Vi tar dine dokumenter like seriøst som dere og forplikter oss derfor til å levere så gode oversettelser som mulig. Vi jobber utelukkende med akademisk utdannede oversettere, kreative tenkere, som er flink til å oversette utfordrende idiomer/språklige eiendomligheter og fengende slagord.

Kvalitetssikring
Alle oversettelser blir kvalitetskontrollert og eventuelt redigert. Dette sørger for at hver eneste oversettelse blir presis til minste detalj og resulterer i feilfrie sluttprodukter.

Frister
Du kan være sikker på at alle frister overholdes. Hvis tiden blir knapp, blir store prosjekter delt opp på flere oversettere som jobber i nærkontakt med hverandre for å sørge for konsekvent terminologi.

Filformater, software og avlevering
Vi lager oversettelser fortrinnsvis i følgende formater: Word, HTML, Excel, PDF og PowerPoint. I tillegg bruker vi sofistikerte oversettelsesverktøy (som WordFast) for dokumenter som inneholder mye repetisjon for å sikre innhold og nøyaktighet. Selvsagt blir slike tekster også kontrollert og redigert i etterkant. Oversettelser kan avleveres via epost, faks, diskett, minnebrikke/pinne, CD-ROM, DVD eller som utskrift.

Tilgjengelighet
Hastverk og helgearbeid er også mulig. Det kan tilkomme gebyr avhengig av type tekst og eventuelt andre omstendigheter.